Het geheim van succes is om gewone dingen ongewoon goed te doen.

                                                                    Rockefeller (1839 - 1937)

Communicatie is er altijd en overal, het maakt ons succesvol of juist niet. Een goede presentatie kan het verschil maken tussen een order wel of niet binnen halen. Een bekwame klantenservice medewerker kan klanten behouden, of juist niet. Meningsverschillen kunnen uitgroeien tot conflicten of leiden tot ongekende mogelijkheden.

Met goede communicatieve vaardigheden haal je het maximale uit elke situatie.

Nini Viëtor verzorgt trainingen waarin je inzicht krijgt in de wetmatigheden van communicatie. Tijdens de training word jij je bewust van je eigen gedrag en ervaart wat (on)gewenst resultaat oplevert. In een veilige oefensituatie ga je vervolgens experimenteren hoe je sneller en makkelijker succesvol kunt zijn. Elke deelnemer krijgt persoonlijke feedback van de trainer.

Na de training zijn er verschillende coachingstrajecten mogelijk, op basis van de individuele leerdoelen van de deelnemers. Ook zonder voorafgaande training is het mogelijk individueel gecoacht te worden op communicatieve vaardigheden.

Oplossing kaartje