Referenties:

Vincent Smit van Justconnecting:
“Ik heb Nini leren kennen tijdens een informatie-avond van Just Connecting. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer en opperde om mij didactisch te begeleiden. Door haar kritische kijk, kennis en ervaring heeft zij als deskundige er voor gezorgd om mijn cursusmateriaal en mijn trainingen naar een hoger plan te brengen. Ik kan en wil haar aan iedere professional aanbevelen die zijn/haar kennis wil overbrengen op anderen, maar nog geen of weinig trainingservaring heeft. Steekwoorden: enthousiast, positief kritisch, netwerker, punctueel, open minded en absoluut een aanwinst voor mijn netwerk!”           11 februari 2009

Marie-José Arendse, Capital Language Services B.V.
Ik vond jouw workshop erg leerzaam; je hebt mij zeker weer bewust gemaakt van de mogelijkheden die netwerken biedt, niet op de laatste plaats het plezier dat het met zich mee brengt! 10 maart 2009
,