Nini Viëtor is sinds 1991 communicatie trainer.Haar carrière begon bij PTT Telecom (nu KPN) in Amsterdam. Daar heeft zij in het kader van de commercialisering een belangrijke bijdrage geleverd aan het traject 'van abonnee naar tevreden klant'. In 1995 is zij gestart met Viëtor Communicatie Training. Met veel plezier en succes verzorgt zij sindsdien trainings- en coachingstrajecten in verschillende branches,  profit en non-profit. Nini werkt ook als free-lancer voor andere trainingsbureaus.

Haar visie: om optimaal rendement uit een training te halen, maken de deelnemers aan het eind een persoonlijk actieplan. Dit wordt vervolgens tijdens de coaching (on the job) besproken om te horen wat iemand verder nog nodig heeft om deze acties succesvol uit te voeren. Soms speelt (onbewuste) angst een rol. Kenmerk daarvan is dat mensen geplande acties blijven uitstellen: het is nu niet het goede moment, eerst moet mijn andere werk af, enz.enz. Door hier op te coachen, komen mensen makkelijker in actie en kunnen de opgedane kennis en vaardigheden uit de training hun vruchten gaan afwerpen.

Geinteresseerd wat deze combinatie van training en coaching voor u of uw organisatie kan opleveren? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak.

opdrachtgevers                             referenties